+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Сателитска камера за заштиту од сунца

Соларна батерија за спољашњу безбедност Камера Листа Солар Панел к1 4Г Камера к1 Носач к2 Држач за поле к2 Држач за угао к2 Нехрђајућа трака к6 У Прстен (89мм) к2 У Ринг (140мм) к2 Прибор (вијци, подлошке, матице ...) Технички Информативна апликација Конструкција 100% соларни и бежични, ...

Product Details

на отвореном сигурносну камеру на соларну енергију

图片 6.пнг

Листа пакета

Соларни панел к1

4Г камере к1

Брацкет к2

Држач за Поле к2

Држач за угао к2

Стаинлесс Риббон ​​к6

У Прстен (89мм) к2

У Прстен (140мм) к2

Прибор (вијци, подлошке, матице ...)

图片 7.јпг

Техничке информације

图片 8.пнг

Апликација

Конструкција

图片 9.јпг

100% соларни и бежични, на вебу и инсталира се за 20 минута. Омогућавају корисницима приступ камере са било ког рачунара или мобилног уређаја путем веб прегледача. Једноставно решење за скоро свако радно место под сунцем, побољшан квалитет пројекта и управљање пројектима.


Агрицлутуре

图片 10.јпг

Ранчеви и фарме су удаљени, а ВиФи и електрична мрежа генерално нису доступни. 100% соларни погон подржава цамераворкинг 24/7/365! Цлоуд Сервице и Веб Апплицатион вам омогућавају да се пријавите са било ког рачунара или паметног телефона на даљинско праћење и да примате упозорења.


Саобраћај и путеви

图片 11.јпг

Мала величина и мала тежина система подстичу их да буду постављени на постојећу инфраструктуру као што су светлосни стубови, саобраћајни штапови, мостови, дрвеће. Услуга Цлоуд пружа комплетно управљање камерама, линкове ка јавним приказима страница за услове у реалном времену.


Градови и јавни радови

图片 12.јпг

Субвебцамцонсуме 1 / 5тх то 1 / 10тх повер традиционалних даљинских камера због јединственог, патентираног нискоенергетског интегрисаног електронског дизајна. Омогућава фотоапарату да ради дуго времена након пуњења сунчеве енергије.


Мониторинг нафте нафте и гаса

图片 13.јпг

Сунвебцам је бежични надзорни анцецамерас дизајниран за оштре услове рада, са робустним свеукупним кућиштем притисак затворен до ИП67. Потпуно је затворен, са кратким каблом за укључени соларни панел.


Мониторинга животне средине

图片 14.јпг

100% бежични / соларни подаци и сакупљање слика. Цлоуд Сервице пружа решење за кључне речи за инжењере животне средине и научнике да се фокусирају на податке.


Поверлине-инспекције

图片 15.јпг

Даљински надзор и сигурност електроенергетске мреже су важни као и увек. Сунвебцам и Цлоуд Сервице пружају енд-то-енд решење за даљински надзор над електричним подстаницама и другим подручјима критичне инфраструктуре. Богат сет функција обезбеђује евиденцију података, упозорења и аларме и архиву слика.


Дам

图片 16.јпг

Идеалан за коришћење на отвореном, помажући да се посебно прати у великим подручјима без мрежне мреже или заштитника, као што су брана, резервоар, заљев итд. Спашавање трошкова типичних рјешења укључује скупу комуникациону инфраструктуру и трошкове сигурности.


Hot Tags: сунчана заштитна камера на отвореном, произвођачи, добављачи, најбољи, купују, јефтини, цена, на продају
Srodni proizvodi
Inquiry