+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Новости > Sadržaj

Савет За заштиту безбедности вашег детета код куће

Савет за заштиту безбедности вашег дјетета код куће


  • Прегледајте основне безбедносне вјештине

Чак и ако сте сигурни да ваша деца знају основне вештине безбедности куће (прва помоћ, безбедност кухиње итд.), Барем размотрите где је све и шта треба да знају ако неко буде повређен док сте одсутни.


  • Обезбедите двориште


Ако имате базен у вашем дворишту, поставите ограду и закључајте капију како бисте спречили децу да падну или да се утапају. Ако користите пестициде или хербициде, не дозволите деци да иду у двориште само најмање четрдесет осам сати након примене, тако да нису изложени овим хемикалијама.


  • Сецуре Иоур Хоусе

Свака кућа треба да има детекторе дима као мере заштите од пожара. Узмите додатни корак и додајте детекторе угљен-моноксида. Огљиков моноксид је безбојан, безбојан гас који може бити веома опасан, тако да вриједи додатна заштита да ти детектори буду у вашем дому.

Још један лаган део технологије за додавање у ваш дом је прозор и сензори врата. У зависности од тога како се одлучите да их подесите, ови сензори могу покренути текстуалну поруку или обавештење на вашем телефону, емитовати мало звучни сигнал или експлодирати гласан аларм.

Такође размислите о систему за праћење сигурности. Само стављање знак у вашем дворишту може спречити потенцијалне уљезе када нисте код куће, али ваша најбоља опклада је поставити напредни систем за надгледање безбедности који можете руке и разоружати одмах са свог телефона. Додајте сигурносне камере и погледајте шта се дешава у вашој кући у било ком тренутку - на телефону, таблету или рачунару.

Гатесе а и Цлоуд Сервице пружају решење за даљинско праћење. Када напустите кућу, вашу децу можете погледати софтвером за контролу камере.

За још више ресурса о одржавању ваше дјеце сигурно код куће, посјетите нашу кућну сигурност, превенцију криминала и сигурносни центар за дјецу .