+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Новости > Sadržaj

5 разлога да користите Гатесеа ЛЕД сунчане свјетиљке за сигурност

5 разлога за кориштење Гатесеа ЛЕД соларне поплаве за сигурностРезултати слике за сунчеве поплаве


ЛЕД сунчеви светлосни рефлектори постају све популарнији јер обезбеђују осветљење на најудаљенијим локацијама како би осигурали сигурност. Гатесеа соларна поплавна светиљка се може инсталирати на скоро свакој локацији без потребе за конвенционалним напајањем. Следи пет разлога за њихово спровођење.


1. Обезбедите јасну видљивост подручја са удаљености да бисте видели да се неко креће у околини или око њега.

Ово се може постићи тако што светла функционишу целу ноћ или користећи детектор покрета. Захтјев пружа исти ниво сигурности; међутим, омогућава пуно мање потрошње енергије пошто ће свјетла функционисати само ако се нешто покреће у том подручју. Детектив, светла се укључују одређени временски период и дозвољавају некоме да видљиво види шта је покренуло детекторе покрета. Остаје светлих 30 секунди и поново се пребацује у режим Дим ако нема даљњег покрета


2.Помоћите потенцијална места за скривање око руте које путују пешаци.

Соларна поплавна светла могу запалити читаву област и уклонити места за скривање око рутиња које морају пешадити. Њихова распрострањеност светлости је обично много већа и оставља много мање простора у мраку. То може обезбедити додатну сигурност и сигурност пешака на било ком подручју, било да ходају у парку, према паркингу или у низу.


3. Потврдите употребу других сигурносних уређаја као што су камере у том подручју.

ЛЕД светла такође омогућавају боље осветљење камере како би визуелно видели шта се налази у том подручју у одређено време. Сунчана светлосна светла за напајање могу радити на нижим нивоима светлости за коришћење фотоапарата, а затим се пребацују на високо напајање светла када се активира покрет како би повећала видљивост и растојање вида камере. То би осигурало да сигурност у том подручју има потпуну видљивост на оно што се дешава на одређеној локацији у прецизно вријеме. Чак можете комбиновати и сијалице са сунчаним погоном и систем за заштиту камере у једну.


4.сцаре и означите да ли неко прекрши вашу имовину

Уклањање криминала је највећа улога коју нуди ЛЕД сигурносно свјетло, а соларни систем дозвољава да раде чак и када је напајање искључено. Криминалци нису познати да раде тамо где их лако могу ухватити, а осветљавају подручје добрим ЛЕД-уређајима који раде без обзира на то што ће помоћи у одвраћању од криминала у тој области и такође омогућити лако препознавање уколико се нешто деси.


5. Повећати ноћни пешачки саобраћај и осећај сигурности.

Пружање додатне сигурности и сигурности кроз освјетљење подручја може повећати пешачки саобраћај и учинити људе у том подручју осјећај сигурности и сигурности. За власнике предузећа, ово је корисно двоструко; прво повећањем промета купаца, а друго повећањем сигурности за запослене. Ако купци сматрају да је ваше предузеће обезбедило осветљење и створило безбедно место за посету, оне ће бити боље да се врате. За запослене пружа осећај благостања да је послодавац обезбедио неопходно осветљење како би осигурали њихову сигурност и учинили да се осећају као да је њихова сигурност највећи приоритет. Поред тога, сунчево поплавно свјетло идеално је за паркинг, пролазе, улице, заједнице , травњак, баште, фарме итд.


Да ли знате који други разлоги треба да користите ЛЕД сунчане светиљке за заштиту?

размену и расправу !!