+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Новости > Sadržaj

Примена технологије 34Г видео мониторинга у превенцији шума

Шумски пожар је једна од најважнијих шумских катастрофа на свету, уз континуирани развој пошумљавања у Кини, превенција пожара је главни приоритет. Главна функција система за видео надгледање шумских пожара је да тачно и ефикасно идентификују дим и ватру. Након увођења нове технологије 3 / 4Г, видео преноса високе дефиниције и препознавања слика, командир ватре може даљински прегледати видео надзор у реалном времену мобилних телефона и рачунара, како би се ефикасно побољшао перформансе система за надзор видео надзора шумског пожара.

Систем за видео надзор противпожарне заштите био је једно од важних начина спречавања и праћења шумског пожара у нашој земљи, након уласка у ере интелигентне, нове генерације фронталне опреме са прецизном кугличном плочом и интелигентним алгоритмом препознавања пожара комплетну опрему, скратити време путовања, побољшава тачност позиционирања и способност препознавања, систем може остварити "рано откривање, тачан аларм, тачну локацију ватре"

На садашњем тржишту софтвер за надзор видео надзора шумског пожара има разне функције, хардверска опрема је неуједначена, недостатак јединственог дизајна, стандарда производње и примјене, у ту сврху, Државна управа за шумарство је издала "техничке спецификације за видео надзор шумског пожара систем надзора "18. јануара 2016. године, стандард је формално примењен 1. јуна. Формулација индустријских стандарда ће убрзати ширење научних и технолошких достигнућа, стандардизовати ред тржишне конкуренције и постићи јединствену команду и јединствено отпремање шумских пожара.

Inače