+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Решење > Sadržaj

Сунвебцам 3Г / 4Г Соларна Поверед камера

Сигурносна камера на соларну енергију је сада готова. Изгледа свуда, стално се појављује најмање једна изненађујућа камера која надгледа локацију, и за одличан фактор. сигурносне електронске камере снимају све оно што се наставља, непрекидно прати локацију и нуди идеалан доказ ако се нешто догоди у оквиру његовог погледа.

图片1.png 

Сунвебцам 3Г / 4Г Соларна Поверед камера

 

Како безбедносне камере напредују у иновацијама, они постају све превладавајући. Они се не откривају само у банкама и другим компанијама; Чак и куће користе видео записе камере затвореног круга (ЦЦТВ), снабдевање власника и сигурности власника власништва. Овај пост ће вас упутити у добијање идеалне врсте сончне камере 3Г / 4Г соларне камере за ваш дом.

 

 

Најфинија места за сигурносне електронске камере

На пример, камере за дизајн метака користе кућиште које је отпорно на временске услове и може видети приближно 35 стопа и има угао видљивости од 70 степени, што га чини најбољим углом који електронски фотоапарат може постићи без измјештања фотографије. Инфрацрвене камере могу видети чак иу мраку, ефикасне у виду чак 25 метара, можда чак и уз мало светла. Дан / ноћ видео камера је потпуно нова врста камере, користећи додатни деликатни чип за снимање који дозвољава да виде у условима слабог осветљења, чак и много боље од инфрацрвених камера, међутим постојање стакла може утицати на резолуцију слика. Видео камере монтиране на Ц могу се мењати и зависно од сочива које користи, може зумирати на одређену локацију. Најзад, електронске камере типа куполе су најтеже и ефикасније у држању против ударца од ВОДООТПОРНИХ НИВОА ИП65.

 

Да бисте добили оптималну заштиту, морате разумјети где треба поставити сигурносне електронске фотоапарате, заједно са којом сунчевом камером на соларну батерију 3Г / 4Г користи ту локацију. Улазнице су добар пример, посебно када камера може добити слике високе резолуције. Ово омогућава видео камери да снима лица свих људи који ходају. С друге стране, електронске камере које могу видети велике углове погодују локације на којима се одвија велика активност, заједно са локацијама које посједују цењене ствари.

 

Постоје различите врсте сигурносних камера од којих можете изабрати. Неколико од њих се састоје од дизајна метка, инфрацрвеног дна, дана / ноћи, Ц-моунт и куполасте видео камере. Сваки од њих има своје посебне функције које их одвајају један од другог, остављајући га приближно својом сопственом избором.

 

 

Црно-бело или боје?

Резолуција боја је такође кључни елемент за вашу Сунвебцам 3Г / 4Г соларну камеру. Црно-беле камере за резолуцију су ефикасније и могу много боље видети на локацијама са мало светлости. Видео камере резолуције боја, с друге стране, имају могућност да пруже свеобухватнију слику локације, што вам омогућава да много боље одредите појединца. То је првенствено брига о буџетском плану, али за то је нешто вредно размишљати.

图片2.png 

Сунвебцам 3Г / 4Г Соларна Поверед камера

Бежични или хард-виред?

Обе врсте камере за видео-камере добијају посао да држе у очи једноставно сјајно, али то је такође нешто за разматрање. Имајте на уму да су бежичне камере више преносиве, незаменљиве и једноставније за постављање, док су хард-вире електронске камере фиксније, идеалне за позиционирање на локацијама које захтевају конзистентно гледање.

Друге ствари о којима треба размишљати

 

Приликом тражења сунчевих камера са 3Г / 4Г камерама на соларну енергију на ввв.гатесеа.цом, имајте на уму бројне функције које може користити ваш камер, као што су хватање звука, ноћни вид и хватање још увијек снимака у времену. Такође можете подесити ТЕЛЕВИСИОН да добије феед за своје електронске камере и искористите покретање подизања иновација како бисте брзо промијенили свој ТЕЛЕВИСИОН канал на електронску камеру или ако ТЕЛЕВИСИОН није стварно у употреби, подесите ВЦР да одмах снима видео записе када се пронађе кретање. Ово је такође могуће са Веб везом, омогућавајући вам да виде видео феед из вашег рачунарског система, или можда пошаљете е-маил са обавештењем о било којој активности снимљеној на видео запису.

 

Чак можете и психичари из закона са лажним видео камерама. То је економичан начин застрашујућих појединаца да покушају било шта у вашој кући, емитујући утисак да ваш дом има систем за надгледање. Наравно, ово је само ако можете платити стварну сунчеву камеру 3Г / 4Г на соларну енергију.